Klassikkoroolipeli saa jatkoa! Valkyrie Elysium paljastui PlayStationeille ja pc:lle

Luvassa tällä kertaa toiminnallisempaa otetta.

5.7.2022 21:00

Square Enix on paljastanut uuden osan Valkyrie Profile -sarjaansa. Vielä myöhemmin tänä vuonna sen on määrä julkaista Valkyrie Elysium, joka näkee päivänvalon PlayStation 5:llä, PlayStation 4:llä ja Steamissä.

Sarjan luoneen tri-Acen sijaan pelin takana on Samurai Jack: Battle Through Timen muun muassa työstänyt Soleil, jonka käsissä vanhat vuoropohjaiset elementit näyttävät vaihtuneen suoraviivaisempaan toimintaan. Seikkailu seuraa nuorta valkyriaa, jonka tarkoituksena olisi estää Ragnarökin käynnistyminen niin aseita, taikuutta kuin matkan varrella kohdattavien kumppaneidenkin voimia hyödyntämällä.

Ensimmäisiä pelikuvaväläyksiä on tarjolla Valkyrie Elysiumin julkistustrailerilla.

Uutta konsoleille ilmestyvää Valkyrie-peliä on saatu odottaa tovi. Edellinen sarjan osa oli mobiililaitteille vuosina 2016-2019 esitelty Valkyrie Anatomia: The Origin. Sitä edelsi vuonna 2008 valmistunut DS-taktikointipeli Valkyrie Profile: Covenant of Plume, joka ilmestyi vuorostaan kaksi vuotta PlayStation 2:n Valkyrie Profile 2: Silmerian jälkeen. Ensimmäinen sarjan osa nähtiin alkuperäisellä PlayStationilla vuosituhannen vaihteessa. Alkuperäinen Valkyrie Profile on sittemmin saanut toki uudelleenjulkaisun myös PSP:llä sekä mobiililaitteilla.

Lähde: Square Enix

Lisää luettavaa