Klassikko on taas kokonainen! Myst-sarjan kaksi kadonnutta osaa palasivat myyntiin ensimmäistä kertaa vuosiin

Myst-sarja on taas kokonaisuudessaan virallisesti pelaajien saatavilla.

1.7.2018 05:06

Seikkailupelit Myst III: Exile ja Myst IV: Revelation ovat ilmestyneet virallisesti saataville ensimmäistä kertaa vuosiin. Kaksikon löytää jatkossa hieman reilun 12 euron kappalehintaan GOG-kauppapaikalta, jonka tarjonnasta löytyy näin ollen siis nyt kaikki kuusi Myst-sarjan pääpeliä.

Kadotettujen Myst-pelien paluu saataville on tapahtunut sopivasti Mystin 25-vuotisjuhlavuotena. Menestyksekkään seikkailupelisarjan tehnyt Cyan ilmoittikin aiemmin maaliskuussa tavoitteekseen saada vielä sarjan monimutkaiset omistusoikeudet ratkottua tuodakseen kaikki sen osat helposti tämän päivän pelaajien saataville. Keräilyintoisia varten se järjesti aiemmin huhtikuussa myös Kickstarter-kampanjan, josta itselleen oli mahdollista tilata fyysinen koko Myst-sarjan kattava juhlapaketti.

Vihiä on saatu myös siitä, että Myst voisi jatkua vielä joskus uusien pelien muodossa mahdollisesti muun muassa virtuaalitodellisuusominaisuuksilla varustettuna. Tämä ei ole tapahtumassa kuitenkaan vielä seuraavaksi, vaan ensin se on tekemässä ainakin alkuvuodesta kiusoittelemaansa Firmament-peliään.

Lähde: GOG

Lisää luettavaa