Kiusoittelu ei ollut turhaa: kulttihitti Beyond Good & Evilin paluu on aktiivisesti valmisteilla

Uusi Beyond Good & Evil -peli on parhaillaan tosiaan työn alla. Asian on vahvistanut Ubisoft itse ja tällä kertaa täysin oma-aloitteisesti.

6.10.2016 16:18

Ubisoft on vahvistanut virallisesti uuden Beyond Good & Evil -pelin olevan parhaillaan työn alla. Pelin kehitys on tapahtumassa sarjan ensimmäisen osan luoneessa Ubisoft Montpellier -studiossa kehittäjäveteraani Michel Ancelin tukemana.

Vahvistus asiaan saatiin pelisarjan virallisella Facebook-sivulla hieman reilu viikko sen jälkeen, kun Ancel alkoi julkaista Instagram-tilillään kovin Beyond Good & Evil -aiheisia konseptikuvia. Yhden kuvan yhteydessä hän myös vihjasi kuvien viittaaman projektin olevan parhaillaan esituotantovaiheessa.

Tämä on ensimmäinen kerta vuosiin, kun Ubisoft on oma-aloitteisesti ilmoittanut Beyond Good & Evil -sarjan saavan vielä jatkoa. Yhtiö kyllä julkisti Beyond Good & Evil 2:n virallisesti vuonna 2008, mutta sen jälkeen tietoja projektista on jouduttu aina lähinnä rutistamaan yhtiöstä ulos esimerkiksi haastattelujen yhteydessä. Tuolloinkin Ubisoftilta on lähinnä aina vain kuultu, ettei projektia ole peruutettu.

Jo ennalta Ancelin on tiedetty kehittäneen viime aikoina Ubisoftin ulkopuolella syntynsä saanut Wild-peliä PlayStation 4:lle. Varmuutta ei täysin ole siitä, miten miehen huomio on jakautunut sen sekä uuden Beyond Good & Evil -pelin välillä.

Osuvasti ensi viikolla pc-pelaajat voivat napata alkuperäisen Beyond Good & Evilin itselleen ilmaiseksi osana Ubisoftin Ubi30-juhlakampanjaa.

Lähde: Facebook

Lisää luettavaa