Kiusoitteleeko Bethesda uudesta Prey-sisällöstä? E3-julkistuksia on ainakin tulossa

Bethesda ja Arkane Studios ovat vihjailleet mahdollisesta uudesta Prey-sisällöstä. E3-lehdistötilaisuus vahvistui sekin tälle vuodelle.

4.3.2018 04:56

Vajaa vuosi sitten julkaistun Preyn tarina ei ole välttämättä yltänyt vielä lopulliseen päätökseensä. Kuluvalla viikolla pelin Twitter-tilillä julkaistiin vihjaileva viesti, jossa kummasteltiin Kuussa mahdollisesti piileviä salaisuuksia.

Vihjaus on käynnistänyt välittömästi spekulaatiot Prey-aiheisesta lisäsisällöstä, joskin mahdollisuuksia muuhunkin on kyllä olemassa. Pelin tehneen Arkane Studiosin toinen luomus Dishonored 2 jäi esimerkiksi aikoinaan ilman lisäsisältöä, mutta se sai silti vuoden sisään itsenäisen Death of the Outsider -laajennuksen. Voisiko Preylta odottaa kenties samaa?

Sopivasti samoihin aikoini Prey-kiusoittelun kanssa Bethesda on vahvistanut pitävänsä tänä vuonna jälleen oman E3-lehdistötilaisuutensa eli jonkinlaisia paljastuksia siltä sopii odottaa viimeistään kesän alkaessa. Tilaisuus järjestetään taas hieman ennen varsinaisia E3-messuja Suomen aikaan kesäkuun 10. ja 11. päivän välisenä yönä. Tilaisuuden julkistusvideon voi katsastaa alta.

Lisää luettavaa