Kissat ovat kaikkialla sekopäisen Mew-Genicsin debyyttitrailerissa

Mew-Genicsin ensimmäinen varsinainen traileri on julkaistu. Vähemmän yllättäen siinä nähdään useita kissoja. Pelikuva tosin uupuu.

1.9.2013 00:24

Ensimmäinen kunnollisempi traileri Team Meatin Mew-Genicsista on julkaistu. Super Meat Boysta tunnettujen kehittäjien seuraavasta suuremmasta peliprojektista ei vielä tätä kautta saada nähtäville liikkeessä olevaa pelikuvaa, mutta ainakin pelin tyylistä tuodaan kehiin jälleen havainnollistavia esimerkkejä.

Mew-Genics on varsin hämmentävä satunnaisgeneraatioon luottava simulaatio kissojen ”hoitamisesta”. Pelaajat saavat pelissä vastuulleen parhaimmillaan useitakin ominaisuuksiltaan eroavia mirrejä, joita voi esimerkiksi jalostaa monia sekopäisiä kilpailuja varten.

Mew-Genics julkistettiin alkujaan viime vuonna Team Meatin koettua, että heidän Ludum Dare 24 -kehitystapahtumaa varten tekemässään pienpelissä oli potentiaalia. Peliä tavoitellaan ainakin Steamiin ja iOS:lle ensi vuodeksi, mutta juuri muuten kehittäjät eivät halua vielä sitoutua minkäänlaisiin aikatauluihin.

Lähde: Polygon

Lisää luettavaa