Kissanainen vannoo kostoa tulevalla Batman: Arkham Knight -tarinasisällöllä

Batman: Arkham Knight saa syksyn aikana yhtä jos toista lisäsisältöä. Luvassa on muun muassa toimintaa Kissanaisen ja Nightwingin kanssa.

23.9.2015 00:53

Warner Bros. on jakanut tarkempia yksityiskohtia siitä, millaisen lisäsisällön voimin se on tukemassa Batman: Arkham Knightia vielä syksyn aikana.

Tulevista sisältöpaketeista potentiaalisesti suurimmat lienevät GCPD Lockdown ja Catwoman’s Revenge, jotka molemmat tuovat kokonaan uutta tarinasisältöä peliin. Näistä ensimmäinen seuraa Nightwingin ja Pingviinin välisiä taisteluja Gothamin yössä, kun taas jälkimmäiseksi mainittu paketti laajentaa pelin tarinaa uudella Kissanaisen ja Arvuuttajan välisestä kiistasta kertovalla sisällöllä. Kummatkin tarinapaketeista sijoittuvat Arkham Knightin tapahtumien jälkeiseen aikaan.

GCPD Lockdownin aletaan saada konsoleilla jakoon 29. syyskuuta alkaen, jolloin tarjolle tuodaan myös uusia taisteluhaasteita peliin lisäävä Crime Fighter Challenge Pack #2. Catwoman’s Revenge on tarkoitus julkaista vastaavasti lokakuussa, jolloin tarjolle tuodaan myös Crime Fighter Challenge Pack #3 ja klassisilla 60-luvun Batman-televisiosarjan inspiroimilla asusteilla sekä kilpa-ajoradoilla varustettu Batman Classic TV Series Batmobile Pack.

Tällä viikolla peli on laajentunut vuorostaan uusilla ajoradoilla ja uudella lepakkomobiilikuorella varustetulla 2008 Tumbler Batmobile Packilla sekä uuden Batman-asusteen sisältävällä Original Arkham Batman Skin -paketilla. Kaikki edellä mainitut laajennukset kuuluvat osaksi Batman: Arkham Knightin noin 40 euron kausikortin tarjontaan ilmaista Original Arkham Batman Skinia lukuunottamatta. Halutessaan niitä on mahdollista ostella peliin kyllä myös erikseenkin.

Lähde: Warner Bros.

Lisää luettavaa