Kirous valtaa Hearthstone-ilmaispelin yksinpelin muodossa

Hearthstonen oma yksinpelikampanja Curse of Naxxramas on tuotu julkisuuteen. Uusi seikkailu tuo mukanaan niin uusia haasteita, kasvoja kuin korttejakin.

11.4.2014 14:53

Blizzardin ilmaispeli Hearthstone: Heroes of Warcraftin ensimmäinen yksinpelikampanja on tuotu julkisuuteen. Osana tänään Yhdysvalloissa käynnistyvää PAX East -tapahtumaa julkistettu seikkailu tullaan tuntemaan nimellä Curse of Naxxramas ja sen on valmistauduttuaan tarkoitus saapua samanaikaisesti niin Windowsille, OS X:lle kuin iOS:llekin.

Curse of Naxxramas on kenen tahansa täysin yksin pelattavissa oleva kokemus, joka tarjoaa tutkittavaksi viidestä siivestä koostuvan luolaston. Luolasto on ujutettu pullolleen erilaisia pomoja omine kortteineen ja erikoisuuksineen, joista selviäminen palkitaan luonnollisesti täysin uusilla korteilla.

Kaikkiaan uusia kortteja kampanja lisää peliin 30 kappaletta. Niiden ja varsinaisten uusien pomotaistelujen rinnalla uutuutena nähdään myös yhdeksän uutta haastetehtävää ja kokonaan uusi pelilautateema.

Curse of Naxxramas ujutetaan Hearthstoneen viidessä osassa viiden viikon pituisen ajanjakson sisällä. Aina yhden viikon aikana kampanjasta aukeaa yksi uusi luolastosiipi tutkittavaksi. Niistä ensimmäinen on tutkittavissa vapaasti, mutta myöhempiin päästäkseen pelaajien on maksettava tiensä sisälle joko pelin omaa valuuttaa tai ihan oikean maailman kahisevaa käyttäen.

Blizzard ei ole antanut vielä julkaisupäivää Curse of Naxxramasille.

Lähde: Hearthstone (kotisivu)

Lisää luettavaa