Kingdoms of Amaluriin lisätehtäviä nettipassilla

Kingdoms of Amalur: Reckoningin uutena ostavat saavat pelinsä mukana seitsemän yksinpelitehtävää avaavan niin sanotun Online Passin. Kehitystiimin yhteisövastaavan mukaan tehtävät oli alkujaan määrä myydä kaikille pelaajille.

28.1.2012 16:15

EA sekä Big Huge Games houkuttelevat ihmisiä ostamaan Kingdoms of Amalur: Reckoningin uutena lisäsisältöä tarjoamalla. Pelin arvostelukappaleen käsiinsä saaneet ovat huomanneet, että pelin mukaan on paketoitu nykyään jo muoti-ilmiöksi muodostunut Online Pass, joka Reckoningin tapauksessa avaa peliin seitsemän uutta yksinpelitehtävää.

Tapaus on herättänyt ympäri internettiä jonkin verran närää EA:ta kohtaan, sillä tempaus on jälleen nähtävissä muun muassa epäluottamuksena pelin laatua sekä elinikää kohtaan. Peliä kehittänyt Big Huge Games on pyrkinyt puolustamaan ideaa kuitenkin kertomalla, että alkujaan seitsemän lisätehtävää oli määrä myydä kaikille pelaajille myöhemmässä vaiheessa rahaa vastaan.

The Kingdoms of Amalur: Reckoning julkaistaan PlayStation 3:lle, Xbox 360:lle sekä pc:lle Euroopassa 10. helmikuuta. Peliä voi jo kuitenkin kokeilla demon muodossa.

Lähde: Destructoid

Lisää luettavaa