Kingdom Hearts: Melody of Memory paljastui – tulossa nykykonsoleille vielä tänä vuonna

Seuraava Kingdom Hearts -konsoliseikkailu onkin rytmipeli. Mobiilipeli Dark Road siintää sekin lähitulevaisuudessa.

20.6.2020 08:29

Uusi konsoleille tuotava Kingdom Hearts -peli on saanut yllätysjulkistuksen. Vielä myöhemmin tänä vuonna Square Enixin olisi määrä julkaista PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja Switchille Kingdom Hearts: Melody of Memory.

Toimintaroolipelin sijaan uusi peli on tuttua Kingdom Hearts- ja Disney-musiikkia pursuva rytmipeli hieman Theatrhythm Final Fantasy -sarjan hengessä. Mitenkään irrallinen se ei ole ilmeisesti silti Kingdom Hearts -tarinasta, sillä sen ohella, että sen yhteydessä kerrataan aiempien pelien tapahtumia, vihjaa sen japanilainen ensitraileri kytköksistä myös Kingdom Hearts III:n loppuun.

Kaikkiaan erilaisia musiikkikappaleita luvataan mukaan yli 140 erilaista. Erilaisia pelmuotoja luvataan neljää kappaletta aina verkkotaisteluja myöten.

Aikeena Square Enixilla olisi julkaista Kingdom Hearts: Melody of Memory maailmanlaajuisesti. Sitä ennen saataville pitäisi tupsahtaa vielä Kingdom Hearts: Dark Road, joka on Xehanort-hahmon nuoruuteen keskittyvä mobiilikokemus. Dark Road oli alkujaan itse asiassa määrä julkaista jo keväällä, mutta debyytti lykkääntyi koronapandemian johdosta. Ainakin Japaniin se on odotettavissa nyt kesäkuun 22. päivä osana Kingdom Hearts: Union χ -peliä.

Ohessa Melody of Memory -videon ohella viimeisin japanilainen Dark Road -traileri.

Päivitys 20.6.: Myös englanninkieliset trailerit ovat nyt ulkona. Näin myös varmistettiin, että Dark Road saapuu myös länteen 22. päivä kesäkuuta.

Lähde: Square Enix

Lisää luettavaa