Kingdom Hearts III:n PS4-pohjustus käynnistyy tammikuussa – katso uusi traileri

Kingdom Hearts HD 2.8: Final Chapter Prologue saapuu pohjustamaan Kingdom Hearts III:a tammikuussa, eli hieman odotettua myöhemmin.

13.9.2016 12:52

Kingdom Hearts III:lle roimasti pohjustusta antava kokoelmapaketti Kingdom Hearts HD 2.8: Final Chapter Prologue julkaistaan Euroopassa PlayStation 4:lle 24. tammikuuta.

Julkaisupäivä on vahvistunut kokoelman uudella trailerilla, jossa esitellään runsaasti materiaalia erityisesti Kingdom Hearts III:n teknologian pohjalta teetetystä täysin uudesta Kingdom Hearts 0.2: Birth by Sleep – A Fragmentary Passage -seikkailusta. Nähtäville videolla toki saadaan myös osia niin Kingdom Hearts 3D: Dream Drop Distancen teräväpiirtoversiosta kuten myös uudesta Kingdom Hearts χ Back Cover -elokuvasta, jotka molemmat kuuluvat myös osaksi kokoelmaa.

Final Chapter Prologuen julkaisupäivä on hieman myöhäisempi kuin mitä Square Enix aikoinaan lupaili. Alunperin kokoelmaa tavoiteltiin maailmanlaajuisesti saataville joulukuuta varten.

Toistaiseksi ei ole vielä tietoa, milloin itse Kingdom Hearts III mahdetaankaan saada ulos. Kehitteillä se on sekä PlayStation 4:lle että Xbox Onelle.

Lisää luettavaa