Kilpamatka Auringon kanssa koittaa vielä PlayStationeilla

Jo pc:llä tavattu Kickstarter-peli Race the Sun ottaa aurinkovoimalla varustetun lentohärvelinsä ja tuo sen myös PlayStationeille.

15.3.2014 22:27

Muutama kuukausi sitten pc:llä tavattu vauhtilentelypeli Race the Sun on saapumassa PlayStationeille. Sekä PlayStation 3:lla, 4:llä että Vitalla peli on tarkoitus nähdä tulevan kesän aikana.

Race the Sun on lyhyissä erissä pelattavien arcade-pelien inspiroima tuotos, jossa päämääränä on yksinkertaisesti lennellä aurinkovoimalla toimivalla lentoaluksella läpi erilaisten maailmojen, kunnes matka joko päättyy seinään tai valon loppumiseen. Kentät on muodostettu satunnaisgeneraation voimin, joten uusia haasteita pitäisi nousta esiin päivästä toiseen.

PlayStationeilla Race the Sun tukee niin Cross-Save- kuin myös Cross-Buy-ominaisuuksia, eli yhden version ostamalla pelin saa kaikille muillekin Sonyn alustoille käytettäväksi jaettavilla tallennuksilla. Sisältön osalta PlayStation-versioihin uutuutena luvataan toki myös muutamia uusia maailmoja.

Alkunsa Race the Sun sai aika tarkelleen vuosi sitten Kickstarter-projektina. Rahoitusta sille tarjottiin kuluttajien toimesta noin 20 000 dollaria.

Lähde: PlayStation Blog

Lisää luettavaa