Kiitosta keränneen Mirror’s Edgen paluusta vihjaavat jo EA:n omatkin sivut

Electronic Artsinkin omille verkkosivuille on ilmaantunut apuosio Mirror's Edge 2:lle. Joko E3:ssa olisi julkistuksen paikka?

30.5.2013 14:57

Mirror’s Edge 2 saattaa hyvinkin olla yksi Electronic Artsin seuraavista pelijulkistuksista. Viimeisten päivien aikana nimen on raportoitu ilmaantuneen ainakin verkkokauppa Amazonin italialaisille ja saksalaisille sivuille, ja nyt nimi on bongattu myös jopa EA:n omalta apusivustolta.

Mirror’s Edge 2:sta kuultiin viimeksi vahvoilta vaikuttavia huhuja viime marraskuussa, jolloin pelisarjasta vastaavan DICEn entinen tuottaja Ben Cousins ryhtyi puheliaaksi aiheesta. Miehen mukaan tukholmalaisten pelinkehittäjien keskuudessa on jo tovin aikaan ollut yleisesti tiedossa, että Mirror’s Edge 2 on kehitteillä.

Alkuperäinen Mirror’s Edge nähtiin vuonna 2008 PlayStation 3:lla ja Xbox 360:lla sekä seuraavan vuoden alussa myös pc:llä. Peli oli mielenkiintoinen tuotos tuolloin lähinnä vain Battlefieldia tehneeltä DICElta, sillä vaikka kyseessä olikin ensimmäisestä persoonasta kuvattu toimintapeli, pysyi pelin pääpaino parkour-henkisessä liikkumisessa ja pystyipä sen läpäisemään tuliluikkuja käyttämättä.

Peli ei ollut erityinen myyntimenestys, mutta keräsi taakseen silti paljon kehuja. Pelaajan arvostelun alkuperäisestä tuotoksesta voi kurkata tästä.

Lähde: Eurogamer, NeoGAF

Lisää luettavaa