Kiitelty satunnaistoimintaseikkailu Streets of Rogue saa jatkoa

Jatko-osa hyödyntää alkuperäisen koodipohjaa, minkä myötä ensimmäisenkin pelin kehittyminen jatkuu.

6.4.2020 21:33

Soolokehittäjä Matt Dabrowskin indiehitti Streets of Rogue on saamassa jatkoa. Dabrowski vahvisti pelinsä uusimman viilauspäivityksen julkaisun yhteydessä, että seuraaja Streets of Roguelle on parhaillaan työn alla ja että alkuperäinen pelikin todennäköisesti hyötyy vielä hankkeesta.

Jatko-osaa varten Dabrowski kertoo hyödyntävänsä samaa koodipohjaa kuin josta nykyinenkin peli jo muodostuu. Kehittäjän toiveena on, että kuuden vuoden pohjatyöhön nojaaminen antaa tälle mahdollisuuden keskittyä jatko-osassa enemmän esimerkiksi pelimaailman rakenteen kehittämiseen ja kokonaan uudenlaisten järjestelmien esittelemiseen. Dabrowski vihjaa varsinkin mahdollisuudesta avoimen maailman ja ajoneuvojen kaltaisille lisäyksille, joskin toistaiseksi hän ei uskalla luvata vielä mitään, vaan keskittyy kokeilemaan erilaisia ideoita ja tekniikoita ilman sen kummempaa aikataulua.

– Mitä tämä tarkoittaa Streets of Roguen suhteen? Vaikka pääasiallinen keskittymisen kohteeni muuttuukin, jatkan päivitysten julkaisemista. Koska uusi peli käyttää samaa koodipohjaa alkuperäisen kanssa, jatkan bugien korjaamista ja teen hyödyllisiä muutoksia sillä mahdollisuudella, että uuttakin sisältöä ilmestyy vielä, Dabrowski kirjoittaa.

Streets of Rogue sai virallisen julkaisun viime vuoden heinäkuussa vietettyään pidemmän tovin varhaisjulkaisukuosissa. Peli tarjoaa koluttavaksi satunnaisesti rakentuvan maailman, jossa tarkoituksena olisi tehdä erilaisia tehtäviä mitä erikoisemmilla erikoisominaisuuksilla varustetuilla hahmoilla.

Ohessa Streets of Roguen julkaisutraileri viime kesätlä.

Lähde: Steam

Lisää luettavaa