Kiitelty roolipelisarja laittaa jalalla koreaksi vielä ennen jouluhulinaa

Persona-sarjan rytmipelien maailmaan heittävä Persona 4: Dancing All Night ehtii Eurooppaan vielä hyvissä ajoin ennen joulua.

21.8.2015 21:00

Atlusin ylistettyä Persona-sarjaa yllättävään suuntaan laajentava Persona 4: Dancing All Night on saanut länsimaissa julkaisupäivänsä. PlayStation Vitalle kehitetty peli tuodaan Pohjois-Amerikassa kauppoihin 29. syyskuuta, kun Euroopassa pelailemaan päästään 6. marraskuuta.

Nin Amerikassa kuin Euroopassakin Dancing All Night saadaan myyntiin fyysisessä ja ladattavassa muodossa. Aina Euroopassa asti pelistä saadaan saataville myös sen Disco Fever -erikoisversio, joka pitää sisällään niin pelin kahden levyn kokoisen soundtrackin, avaimenperän kuin myös Vitaa suojaavan pussukan ja näyttökalvon.

Kuten pelin nimestä voi päätellä, ei Persona 4: Dancing All Night ole niinkään mikään uusi Persona-roolipeli tai edes Persona 4 Arenan tyyppinen taistelupeli. Sen sijaan luvassa on tällä kertaa juonivetoinen rytmipelikokemus, johon luvataan mukaan lähes 30 pelattavaa kappaletta sekä noin 30 tunnin pituinen tarinatila.

Ohessa sekä näyte Dancing All Nightin pelattavuudesta sekä pari maistiaista pelin musiikkitarjonnasta.

Lähde: Gematsu

Lisää luettavaa