Kiinnostaako jenkkifutis? Ei väliä, uudessa Madden-videossa on T-Rex

Madden NFL 16:n uudella mainosvideolla ei ole juurikaan tekemistä jenkkifutiksen kanssa. Hurraa?

23.8.2015 23:47

EA Sports on laittanut jälleen hulluusvaihteen päälle uusinta Madden-jenkkifutispeliä markkinoidessaan. Madden NFL 16:n ensiviikkoisen julkaisun lähestyessä pelijätti on päästänyt internetissä valloilleen nyt noin viiden minuutin pituisen pelin mainosvideon, jolla on loppujen lopuksi hyvin vähän tekemistä amerikkalaisen jalkapallon kanssa.

Uusi mainosvideo on käytännössä luokiteltavissa toiminnalliseksi lyhytelokuvaksi ja sitä tähdittävätkin yhdessä tunnettujen jenkkifutispelaajien kanssa Hollywood-näyttelijät Dave Franco (21 Jump Street, Suuri puhallus) ja Christopher Mintz-Plasse (Kickass, Superbad). Kuten odottaa saattaa, ei video ota itseään erityisen vakavasti, vaikka yksi tyrannosaurus rexikin on toki pätkään onnistuttu ujuttamaan syvää draamaa lisäämään.

EA hassutteli Maddenin kanssa myös viime vuonna oheisen musiikkivideon muodossa. Myöskään kyseistä videota katsellessa Dave Francon naamalta ei voi välttyä.

Madden NFL 16 julkaistaan Euroopassa 27. elokuuta. Pelailemaan peliä päästään Xbox Onella, PlayStation 4:llä, Xbox 360:llä kuin myös PlayStation 3:lla.

Lisää luettavaa