Kiekko jäähän ja hallinnoimaan! Maineikas Eastside Hockey Manager tekee paluun

Eastside Hockey Manager on palaamassa, joskin vielä varoen early access -julkaisun muodossa.

28.3.2015 01:22

Sega ja Sports Interactive ovat tuomassa takaisin maineikkaan Eastside Hockey Managerin. Vuonna 2007 tauolle laitettu jääkiekkomanagerointisarja palaa myös niinkin nopeasti kuin tänään torstaina, sillä sarjan uusin osa julkaistaan Steamin Early Access -osastolla noin kello 20.00 (päivitys: ja siellähän se nyt on).

Uudella Eastside Hockey Managerilla Sports Interactive pyrkii erityisesti kartoittamaan nykymarkkinoiden kiinnostusta pelisarjaa kohtaan. Studiota vetävän Miles Jacobsonin mukaan Steam on ratkaissut monia jakelu- ja piratismiongelmia, jotka aikoinaan ajoivat pelisarjan pitkälle tauolle, joten nyt jos koskaan voi olla hyvä aika yrittää tuoda sarja takaisin.

Uuden Eastside Hockey Managerin kehityksessä on mukana Risto Remes, joka vastasi aikoinaan koko Eastside Hokey Manager -sarja luonnista, kun se oli vielä freeware-peli. Kattavan haastattelun hänen pohdinnoistaan sarjan uusimpaan osaan liittyen voi lukaista The Blue Line -sivulta.

Eastside Hockey Manager: Early Access Editionin on määrä maksa vähemmän kuin esimerkiksi tavanomaisen Footballa Manager -sarjan osa. Sports Interactiven mukaan pelin on tarkoitus olla early access -vaiheessa ”kuukausia, ei vuosia”.

Mikäli uusi Eastside menestyy, saattaa sarja saada tulevaisuudessa Segalta jälleen kunnollisen budjetin taakseen.

Lähde: Eastside Hockey (Twitter)

Lisää luettavaa