Kevyt moninpeli ja uusi pelattava hahmo esiteltiin Devil May Cry 5:een – tuore traileri ja Xbox-demo nyt ulkona

Devil May Cry 5:stä on tehty rutkasti lisäpaljastuksia.

7.12.2018 18:21

Devil May Cry 5:stä on julkaistu iso satsi uutta nähtävää ja yksityiskohtia.

Aloitella voi vaikkapa tuoreella lähes viisiminuuttisella trailerilla, joka käy pikaisesti läpi viimein kaikki kolme pelin hahmoa. Danten ja Neron rinnalla hutkiva mystinen V on päässyt siis viimein parrasvaloihin, ja hän eroaakin kolmikosta varsin melkoisesti. Suorien yhteenottojen sijaan tämä kun luottaa kolmen erilaisen demonin käskytykseen ja vaikuttaisi liikkuvan näin ollen itse paljon hitaammalla tahdissa. Käytössä tällä on kyllä myös hutkinnassa auttava keppi.

Trailerissa nähtävillä on lisäksi vilaus yhteen Devil May Cry 5:n uuteen ominaisuuteen. Kyseessä on Cameo-järjestelmä, joka tuo käytännössä kevyen moninpelaamisen pelisarjaan. Capcom korostaa, että Devil May Cry 5 on suunniteltu ensisijaisesti yhä yksinpelaamista varten, mutta muutamissa tehtävissä pelin kolme eri hahmoa voivat tehdä keskenään yhteistyötä. Näissä tapauksissa pelaajan apurina mäiskivä toinen hahmo voi olla toinen samaan aikaa kyseistä tehtävää pelaava pelaaja tai sitten kummitushahmo, jonka liikehdintä perustuu jonkin oikean pelaajan jättämään dataan.

Yhteistyöosuuksien jälkeen pelaajat voivat jättää arvioita kumppaneilleen näiden hyödyllisyyteen perustuen. Mikäli muiden pelaajien kanssa ei halua olla missään tekemisissä, voi Devil May Cry 5:tä pelata myös offline-tilassa, jolloin vierashahmojen toiminta perustuu kehittäjien tekemiin määrityksiin.

Muina Devil May Cry 5 -aiheisina paljastuksina Capcom on vahvistanut, että sarjan vakiokalustoon usein kuulunut Bloody Palace -tila tekee paluun uudessa pelissä huhtikuussa saapuvalla ilmaispäivityksellä. Nyt tällä viikolla aina tammikuun 6. päivään asti pelistä voi lisäksi testata Neron tähdittämää demoa Xbox Onella. Näillä näkymin muut alustat saavat jonkinlaisen demon myöhempänä ajankohtana.

Ulos Devil May Cry 5 on tulossa PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja pc:lle 8. maaliskuuta.

Lähde: Capcom Unity

Lisää luettavaa