Kevään pelikato jatkuu: Dying Light 2 liittyy myöhästelijöiden joukkoon

Myös Dying Light 2:n julkaisu hyppää keväältä myöhemmälle ajankohdalle.

20.1.2020 17:23

Techlandin työstämä Dying Light 2 ei sekään ole enää matkalla kauppoihin alkuvuoden aikana. Valinnoilla kyllästettyä toimintaseikkailua oli tavoiteltu tähän asti ulos vielä kuluvan vuoden kevään aikana, mutta nyt sitäkin saadaan odottaa toistaiseksi määrittelemättömään ajankohtaan saakka.

– Pahoittelemme näitä epämiellyttäviä uutisia. Prioriteettinamme on tarjota kokemus, joka vastaa korkeita standardejamme ja teidän, faniemme, odotuksia, Techland kertoo tiedotteessaan.

Minkäänlaista tarkkaa julkaisupäivää Dying Light 2:lla ei ole vielä missään vaiheessa ollut, eikä Techland antanut sellaista vielä toistaiseksikaan. Lisää pelistä on määrä kuulla ”tulevien kuukausien aikana”.

Dying Light 2 on matkalla ensin Xbox Onelle, PlayStation 4:lle ja pc:lle. Sen on jo aiemmin kerrottu myös tekevän matkaa seuraavan sukupolven konsoleille.

Vasta aiemmin viime viikolla myös Cyberpunk 2077 ja Marvel’s Avengers hyppäsivät keväältä loppuvuodelle. Isommista pelijulkaisuista myös Final Fantasy VII Remakea lykättiin kuukaudella.

Lähde: Dying Light 2 (Twitter)

Lisää luettavaa