Keskisormea suorassa lähetyksessä näyttäneelle ammattipelaajalle roimat 500 euron sakot

Hetken mielijohteesta heilahtanut keskisormi tuli kalliiksi LoL-ammattilaiselle.

23.10.2015 09:48

Hetken mielijohteesta heilahtanut keskisormi osoittautui kalliiksi iloksi League of Legends -kilpapelaaja Hai Lamille.

Mojoviin sakkoihin johtanut tapahtumaketju sai alkunsa kaksi viikkoa sitten, kun League of Legendsin parhaillaan käynnissä olevien maailmanmestaruuskisojen lavalle kapusi kaksi Lamin vastustajajoukkue Fnaticin edustajaa. Fnaticin Fabian ”Febiven” Diepstraten ennusti suorassa haastattelussa Lamin Cloud9-joukkueen häviävän seuraavan matsinsa, mihin taustalla istunut mies vastasi keskisormea iloisesti vilauttamalla.

Tilanne oli ohi silmänräpäyksessä ja jäi suurimmaksi osaksi huomiotta myös tapahtumaa kotoa katselleiden keskuudessa, mutta kisan sääntöjä rikkonut ele jäi Lamin epäonneksi LoL-kehittäjä Riot Gamesin tutkaan. Lam on nyt tuomittu maksamaan heitostaan 500 euron rangaistussakko, ja mies on sittemmin myös selitellyt toimintaansa Twitterissä.

– Pidän Febivenistä paljon, ja se oli enemmänkin hassuttelua kuin pahantahtoisuutta. Toivottavasti kukaan ei loukkaantunut, Lam pahoitteli päivityksessään.

Salamannopean eleen voi pyrkiä bongaamaan alla olevalta videolta noin kahdeksan sekunnin kohdalta. Lam istuu haastattelun taustalla näkyvällä korokkeella valkea paita päällään aivan videon vasemmassa yläkulmassa.

Lähde: Hai Lam (Twitter), PC Gamer, Kotaku

Lisää luettavaa