Ubisoftin jättihitiksi noussut, ilmaiseksi pelattava räiskintäpeli, XDefiant käynnistää tänään ensimmäisen varsinaisen sisältökautensa.

Ensimmäisellä kaudella peliin tulee uusi hahmoluokka, kolme uutta karttaa, kolme uutta asetta sekä pari uutta pelimuotoa. Lisäksi peliin avautuu kilpailullinen ranked-tila, jossa kovimmat luut pääsevät osoittamaan taitonsa tiivistunnelmaisissa 4v4-taisteluissa.

Uusi hahmoluokka on Rainbow Six Siegestä tuttu GSK. Luokan taistelijat voivat valita erikoiskyvykseen joko sähköisen piikkilangan tai aktiivisen puolustusjärjestelmän, joka pysäyttää mm. vastustajien kranaatit. Luokan ultra-kykynä on taktinen kilpi, jonka takaa pystyy tulittamaan pistoolin voimin.

Karttavalikoima laajenee jo tänään yhden kartan voimin, Kyseessä on niin ikään Siegestä tuttu Clubhouse, jonne onkin upotettu silmäniskuja alkuperäistä karttaa kunnioittaen. Myöhemmin kauden aikana peliin tulee myös Rockfeller- ja Daytona-kartat. Uusien karttojen on määrä ilmestyä kuukausittain.

Ensimmäisen kauden myötä pelin asevalikoima laajenee kolmella uudella mutkalla. Kaksi niistä on ensisijaisia aseita ja yksi kakkostykki. Aseet ovat LVOA-C rynnäkkökivääri, L115-tarkkuuskivääri ja katkaistu haulikko.

Uuden kauden mukana saapuu tietenkin myös uusi battle pass, joka on tällä kertaa neljäkymmentä tasoa aikaisempaa laajempi. Se tarkoittaa siis 90 uutta tasoa, joista osa on ilmaisia ja osa vain passin ostaneille. Kaikki uudet aseet ovat ansaittavissa ilman lisämaksua.

Asekokemuspisteiden ystäville on myös hyviä uutisia, sillä weapon mastery -tasoja tulee niin ikään lisää. Kolme uutta tasoa tuovat tutuille tykeille uutta väriä. Tarjolla on Titanium Violet (taso 300), Titanium Azure (taso 350) ja Titanium Prisma (taso 400).

XDefiantin ensimmäinen kausi käynnistyy tänä iltana noin klo 20. Serverit suljetaan kuitenkin jo kuudelta, jotta uusi kausi saadaan puskettua peliin mallikkaasti.

Lähde: Ubisoft

Lisää luettavaa