Kesän kiivas samuraiyhteenotto on taas yhden trailerin ja tarkemman julkaisuikkunan verran lähempänä

Viimeisimmän Samurai Shodownin hahmotarjonta esiintyy ja Japanin julkaisupäiväkin vahvistui.

7.4.2019 13:33

SNK:n tuoreen Samurai Shodownin julkaisusuunnitelmat alkavat hahmottua. Yhtiö on vahvistanut, että Japanissa asevetoinen 2D-kamppailu palaa PlayStation 4:llä ja Xbox Onella 27. kesäkuuta, eikä länsijulkaisun pitäisi tästä hirveästi poiketa. Amerikkaan ja Eurooppaan peliä kun on luvattu yhä samalle kuulle, jonka viimeinen arkipäivä on sattumoisin heti 28. päivä koittava perjantai.

Pc:lle ja Switchille uusi Samurai Shodown on tarkoitus talvella. Kolikkopeliversion pitäisi ehtiä sen sijaan ulos myös jo kesäksi.

Tuore Samurai Shodown -traileri on myös löytänyt tiensä julkisuuteen tällä viikolla. Pätkä käy läpi pelin hahmotarjontaa esitellen niin 13 paluun tekevää taistelijaa kuin kolme kokonaan uutta tuttavuutta. Lisäsisältöä on yhtälailla jo suunnitteilla ainakin neljän maksullisen hahmon voimin. Näiden on määrä ilmestyä elokuussa, lokakuussa, joulukuussa ja helmikuussa 

Samurai Shodown -tarjonta ei jää tänä vuonna myöskään vain uuteen peliin. Myöhemmin syksyllä SNK on tuomassa saataville vielä sarjan useita aiempia osia yhteen koostavaa kokoelmapakettia.

Lähde: Gematsu

Lisää luettavaa