Kelpaisiko ilmainen lentomatka tropiikkiin tai Antarktikselle? Microsoft Flight Simulatorin 13. maailmapäivitys on täällä

Microsoft Flight Simulatorin uusin maailmapäivitys vie trooppisiin maisemiin.

27.4.2023 05:01

Microsoft Flight Simulator on saanut jälleen uuden ilmaisen päivityksen.

Tasaiseen tahtiin laajentunut lentosimulaattori on saanut nyt jo 13. ilmaisen maailmapäivityksensä. Tämänkertainen päivitys vie virtuaalilentäjät yläilmoihin trooppisissa ja hyisissä maisemissa.

Vuonna 2020 ilmestyneen Microsoft Flight Simulatorin 13. maailmapäivitys on päivittänyt Oseanian ja Antarktiksen alueita. Mukana on uusia yksityiskohtia Polynesian, Melanesian, Galapagossaarten ja Etelämantereen avainalueille.

Päivitys sisältää 150 nähtävyyttä, mukaan lukien neljä Moai-patsaan sarjaa Pääsiäissaarille, Indonesiassa sijaitseva eteläisen pallonpuoliskon korkein rakennus The Autograph Tower, useita tutkimusasemia Antarktikselta sekä Tahitilla sijaitseva Point Venusin majakka. Lisäksi mukana on yli 12 käsin mallinnettua lentokenttää sekä joukko uusia lentohaasteita, joiden kautta lentäjät voivat paneutua uusiin yksityiskohtiin.

Microsoft Flight Simulatorin 13. maailmapäivitys on saatavilla nyt ilmaiseksi kaikille simulaattorin hankkineille pelaajille sekä Game Pass -tilaajille.

Lähde: Xbox Wire

Lisää luettavaa