Viime viikolla tuli kuluneeksi tasan vuosi siitä, kun joukkorahoitettu rooliseikkailu Shadowrun Returns sai julkaisunsa. Vuosipäivän ohittamisen kunniaksi kehittäjä Harebrained Schemes onkin nyt julkistanut, että peliin helmikuussa julkaistu laajennusosa Dragonfall on saamassa uuden Director’s Cutiksi kutsutun version.

Uusi versio Dragonfallista tekee laajennuksesta täysin itsenäisen pelikokonaisuuden. Roimasti kehuja keränneen rooliseikkailun pääsee näin ollen kokemaan, vaikka alkuperäistä Shadowrun Returnsia ei valmiiksi omistaisikaan.

Mikäli Shadowrun Returnsia tuki aikoinaan Kickstarterissa tai Dragonfallin on jo aikaisemmin ostanut, pääsee Director’s Cutiin käsiksi myös ilmaiseksi. Laajennuksen jo kokeneille tämä on varmasti positiviinen uutinen, sillä Director’s Cut on saamassa myös joukon sisältöä, kuten uusia tehtäviä, joita ei alkujaan laajennuksesta löytynyt.

Shadowrun: Dragonfall – Director’s Cut on tarkoitus julkaista syyskuussa sekä Steamissa, GOG.comissa että myös Humble Storessa. Pelaaja-lehden arvostelun alkuperäisestä Shadowrun Returnsista löytää tästä ja Dragonfallista vuorostaan tästä.

Lähde: Harebrained Schemes (Kickstarter)

Lisää luettavaa