Kehittäjä: Wii U:n tehot nykykonsolien tasolla

Darksiders 2:n kehitystiimin jäsen pukahtaa Nintendon tulevan konsolin tehokkuudesta.

26.3.2012 15:45

Darksiders 2:n kehittäjätiimin jäsen arvioi GameReactorin haastattelussa, että Wii U vastaa tehoiltaan nykyisiä konsoleita.

Vigil kehittää parhaillaan Darksiders 2:ta Xbox 360:n, PlayStation 3:n ja PC:n ohella Wii U:lle. Nintendon tulevasta konsolista ei ole vielä pahemmin konkreettisia yksityiskohtia tarjolla. Darksiders 2:sta olisi takoitus tulla Wii U:n julkaisupeli.

Darksiders 2:n game director Marvin Donald kertoo, ettei Darksiders 2:n Wii U -painos ole konsoliveljiään näyttävämpi. Tähän saakka kopeloitu laitteisto vastaa hänen mukaansa pitkälti nykyisiä konsoleita.

– Saimme pelin pyörimään heidän laitteistollaan aika nopeasti, ja ohjaimen kanssa on ollut hieno työskennellä. Nyt meidän pitää vain päättää, mitä me todella haluamme tehdä saadaksemme kokemuksesta Wii U:lla uniikin: ylimääräisen ruudun ja sen kosketusherkkyyden hyödyntäminen ja niin edelleen. Meillä on siis uusia ominaisuuksia varmasti, mutta uskon sen olevan visuaalisesti enimmäkseen pitkälti samaa, Donald kertoo.

Darksiders 2 ilmestyy muille laitteille 29. kesäkuuta. Pelin vahvistumisesta Wii U:n julkaisupeliksi uutisoitiin aikaisemmin.

Lisää luettavaa