Kehittäjä: Ubisoftilla enemmänkin yllättäviä potkuja

Assassin's Creed -sarjan vanha avainkehittäjä Patrice Désilets ei vaikuta olevan ainut henkilö, joka on päätynyt jättämään Ubisoftin tällä viikolla.

9.5.2013 02:45

Ranskalaispelitalo Ubisoftilla on kuluvan viikon aikana saattanut heilua kenkä luultua ahkerammin. Kerroimme viime tiistaina, kuinka vanha Assassin’s Creed -suunnittelija Patrice Désilets ilmoitti saaneensa potkut yhtiöstä, mutta nyt näyttää siltä, ettei hän ollut ainoa ulos lentänyt työntekijä. Twitter-tilillään Désilets on ilmoittanut, että myös Jean-François Boivin olisi saanut lähtöpassit.

LinkedIn-profiilinsa perusteella Boivin liittyi alkujaan Ubisoftin riveihin vuoden 2005 aikoihin ja on toiminut Assassin’s Creed -sarjan ensimmäisten osien parissa tuotantopäällikön ja tuottajan virassa. Kuten Désilets, siirtyi mies pari vuotta sitten THQ Montrealiin, jonka Ubisoft osti itselleen aiemmin tänä vuonna.

Vieläkään ei tarkkaan ole tiedossa, mikä on varsinaisesti johtanut miesten raportoituihin lähtöihin. Désilets itse on kutsunut omia potkujaan perusteettomiksi ja onkin näin aikeissa taistella vielä oikeuksiensa puolesta. Vastaavasti Ubisoftin tiistaina antaman aiheeseen liittyvän tiedotteen mukaan yhtiö oli käynyt hiljattain keskusteluja Désiletsin ja tämän tiimin kanssa näiden visioista, mutta palaverit olivat osoittautuneet ilmeisesti jollain tavalla tuloksettomiksi.

Ubisoft ei ole antanut kommenttia Boiviniin liittyen. Myöskään mies itse ei ole kommentoinut asiaa.

Lähde: PolygonPatrice Désilets (Twitter)

Lisää luettavaa