Kehittäjä: Pelaajista 20 prosenttia saavuttaa uuden Hitmanin viimeisen kentän

Valtaosa pelaajista ei välttämättä näe Hitman: Absolutionin loppua.

27.6.2012 21:39

IO Interactiven Hitman: Absolution ei odotetusti sovellu välttämättä aivan jokaiselle ihmiselle. Kehittäjien tekemien käyttäytymistutkimusten mukaan pelin pelaajista vain 20 prosenttia tulee näkemään Absolutionin viimeisen kentän. Tämäkään ei niinkään johtune pelin vaikeudesta, vaan osin esimerkiksi yleisestä kiinnostuksen lopahtamisesta.

– Perinteinen pelaaja ei tule välttämättä koskaan läpäisemään peliä, mikä on surullista. Jotkut saattavat myös läpäistä sen vain kertaalleen, mutta tämä peli onkin heille, jotka haluavat palata kenttiin ja saada niistä kaiken irti. Se on rakennettu kestämään sen sijaan, että kyseessä olisi kertakäyttöinen kokemus, pelin ohjaaja Tore Blystad kertoi Official PlayStation Magazinelle.

Blystad ei kuitenkaan koe, että Hitman olisi tässä mitenkään poikkeuksellinen tapaus. Hänen mukaansa ongelma vaivaa nykyisin useita pelejä, sillä ihmiset eivät välttämättä pysty juuri sitoutumaan yhteen tuotteeseen usean tunnin ajaksi.

Mahdollista kiinnostuksen lopahtamista vastaan taistellaan toki kuitenkin myös Absolutionin kohdalla. Blystad vihjaakin, että kehityksen varrella tehdyt käyttäjätestit ovat osoittaneet varsin positiivisia merkkejä pelin suunnasta.

Hitman: Absolution saapuu sekä PlayStation 3:lle, Xbox 360:lle että pc:lle marraskuun 20. päivä.

Lähde: Official PlayStation Magazine

Lisää luettavaa