Kehittäjä lupaa: The Witcher 3 -viivästys ei vaikuta Cyberpunk 2077:ään

CD Projekt Red kertoo, ettei Cyberpunk 2077:n kehitystyö kärsi The Witcher 3:n viivästyksen vuoksi.

13.3.2014 06:17

CD Projekt Redin mukaan The Witcher 3: Wild Hunt -roolipelin kehitystyön viivästys ei vaikuta studion tulevaan Cyberpunk 2077 -peliin.

The Witcher 3:n vahvistettiin aikaisemmin tällä viikolla ilmestyvän vasta ensi vuoden puolella, vaikka pelin piti saapua jo loppuvuodesta 2014. Puolalaiskehittäjä onkin joutunut siirtämään lisää väkeä The Witcher 3:n pariin Cyberpunk 2077:ää kehittävästä tiimistä, jotta peli saataisiin varmuudella valmiiksi.

Studion toimitusjohtaja Marcin Iwinskin mukaan väen siirtyminen tiimien välillä ei vaikuta Cyberpunk 2077:n kehitykseen merkittävästi. Kehittäjien kerrotaan siirtyvän tiimien välillä The Witcher 3:n avainominaisuuksien ja -toimintojen viimeistelemiseksi, mutta kyseessä on normaali käytäntö kehitystyössä.

-Työskentelemme kovasti toimittaaksemme erinomaisen roolipelin ja sovellamme varmuudella kaikkia The Witcher 3:sta saatuja oppeja Cyberpunk 2077:n kehityksessä, Iwinski kertoi Gamespotin haastattelussa.

Viime vuonna paljastetun Cyberpunk 2077 –roolipelin julkaisuaikataulua tai kehitysalustoja ei ole vielä vahvistettu, mutta pelin odotetaan saapuvan pc:lle, Xbox Onelle ja PS4:lle.

Lähde: Gamespot

Lisää luettavaa