Kehittäjä on erittäin pahoillaan: avaruusräiskintä Sol Cresta myöhästyy

PlatinumGamesin retrotyylisen räiskeen tarkempi julkaisuajankohta ei ole tällä hetkellä tiedossa.

5.11.2021 13:05

PlatinumGamesin avaruusräiskintäpeli Sol Cresta myöhästyy ensi vuoteen. Aiemmin syksyllä pelille ehdittiin antamaan joulukuulle osunut julkaisupäivä, mutta nyt ilmestyminen siintääkin toistaiseksi vahvistamattomana ajankohtana.

Lykkäys vahvistettiin PlatinumGamesin viimeisimmässä verkkolähetyksessä, joka oli ennakkoon nimetty pahaenteisestä ”Hideki Kamiya’s Very Sorry Streamiksi”. Bayonetta– ja Resident Evil 2 -ohjaajanakin tunnettu Hideki Kamiya toimii pelin luovana johtajana.

Samassa yhteydessä Sol Crestasta esiteltiin lohdukkeeksi tuoretta pelikuvaa. Julkistuksen sai myös tuore viiden minuutin pituiseksi suunniteltu pistevetoinen Caravan-pelitila sekä mahdollisuus vertikaalisen monitoritilan käytölle.

Tulossa Sol Cresta on PlayStation 4:lle, Switchille ja Steamin kautta pc:lle. Yhteistyössä japanilaisstudio Hamsterin kanssa tehty peli on eräänlainen seuraaja 1980-luvun kolikkopeliräiskinnöille Terra Crestalle sekä Moon Crestalle, ja se mukaileekin tyylillisesti takavuosien arcade-räiskintöjä.

Lähde: Gematsu

Lisää luettavaa