Kehittäjä: Battlefront ei ole Battlefield Star Warsin vaatteissa

DICE tahtoo vetää rajan räiskintäpelisarjojensa välille, vaikka vertailua ei ehkä voikaan välttää.

31.8.2015 07:58

Star Wars: Battlefrontia työstävä Battlefield-kehittäjä DICE pohtii pelisarjojen yhteyksiä toisiinsa Official PlayStation Magazine -lehden tuoreessa haastattelussa.

Patrick Bach DICEltä painottaa juttutuokion puitteissa, ettei Battlefrontissa ole studion kehityshistoriasta huolimatta kyse Tähtien sodan vaatteisiin puetusta Battlefield -kokemuksesta. Bachin mukaan pelit eivät jaa keskenään yhtään enempää kuin muidenkaan samantapaisten räiskintäpelien kanssa.

– Pelissä ei tietääkseni ole yhtäkään järjestelmää, joka toimisi samoin kuin Battlefieldissä, Bach tuumailee haastattelussa.

Halu vetää raja pelisarjojen välille ei kuitenkaan tarkoita, etteikö DICE ammentaisi Battlefieldin parissa keräämästään kokemuksesta myös Star Wars Battlefrontia kehittäessään. Bach kertoo tuoreen tekeleen olevan laadultaan ja tuntumaltaan hyvin uskollinen DICEn tavaramerkille.

– Ihmiset saattavat yllättyä siitä, että Battlefront edes on DICE-peli, mutta pelin ja äänen laatu, visuaalinen puoli ja sen herättämät tunteet tulevat toivottavasti tuntumaan aivan DICEltä, mies selventää.

Star Wars Battlefront julkaistaan Suomessa näillä näkymin 19. marraskuuta PlayStation 4:lle, Xbox Onelle sekä pc:lle.

Lähde: GamesRadar

Lisää luettavaa