Käykö loppuvuoden hämmentävä peli viimein järkeen? The Quiet Mania selkeyttävä äänipäivitys on saapunut

The Quiet Man ei ole enää ihan niin hiljainen.

8.11.2018 17:53

Erikoisilla suunnitteluratkaisuillaan hämmentänyt The Quiet Man on saanut tavallaan uutta pelattavaa. Torstaina siihen ilmaiseksi julkaisu Answered-niminen päivitys on lisännyt peliin mahdollisuuden pelata seikkailu läpi puheen ja muun normaalin äänimaailman kanssa, jotka on tavanomaisesti riisuttu pois kokemuksesta.

Äänellä varustettu versio The Quiet Manista on nimenomaan tarkoitettu koettavaksi jälkikäteen. Vaikka peliä aloittaisikin pelaamaan ensimmäistä kertaa päivityksen saapumisen jälkeen, avautuvat äänet käyttöön vasta ensimmäisen läpäisyn jälkeen.

The Quiet Man on herättänyt kummastusta aina kesästä asti, kun se paljastettiin ensimmäisen kerran E3-messujen yhteydessä. Square Enixin ja Human Head Studiosin yhteistyöprojekti käyttää tarinankerronnassaan vahvasti hyödyksi oikean elämän näyttelijöillä kuvattuja välipätkiä, jotka vaihtuvat tavanomaisempaan peligrafiikkaan toiminnallisemmissa kohtauksissa. Äänimaailmallaan se kikkailee ainakin osin siksi, että pelin päähenkilön on kerrottu olevan kuuro.

Saatavilla The Quiet Man on ollut PlayStation 4:lle ja pc:lle noin 15 euron hintaan. 

Lisää luettavaa