Kaverilistat ja vaihtaminen saapuvat viimein Pokémon GOhon

Uusi päivitys on esittelemässä Pokémon GOhon jälleen pari kappaletta uusia ominaisuuksia.

19.6.2018 14:46

Pokémon GOhon pitkään pyydelty vaihteluominaisuus on viimein saapumassa osaksi pian kaksi vuotta vanhaa mobiilihittiä. Vaihteleminen on osa pelin uutta isompaa ystävälistakokonaisuutta, jonka on luvattu ilmestyvän vielä tämän viikon aikana.

Uudet ystävälistat antavat pelaajille mahdollisuuden seurata kaveriensa puuhia lisäämällä näiden kouluttajakoodin osaksi omaa peliään. Ystävykset voivat antaa toisilleen myös PokéStopeista ja saleista saatavia hyötyesineitä sisältäviä lahjoja sekä kamppailla yhteistyönä. Kaikki nämä aktiviteetit kasvattavat pelaajien välistä ystävyysmittaria, mikä vuorostaan antaa erilaisia bonuksia näiden väliselle toiminnalle.

Mitä tulee vaihtelemiseen, avautuu se kouluttajatasolla kymmenen ja vaatii aina jonkin verran Stardust-valuuttaa onnistuakseen. Stardustin määrä määräytyy esimerkiksi vaihtajien ystävyystasosta, mutta myös taskuhirviöt voivat tähän vaikuttaa. Esimerkiksi legendaarisia hirviöitä tai toiselle pelaajalle täysin uusia poksuja täytyy vaihtaa niin sanotun erikoisvaihdon muodossa, joka sekä maksaa enemmän ja on myös tehtävissä vain kerran päivässä hyvien ystävien kanssa.

Vaihtojen kautta haltuunsa voi uusien hirviöiden lisäksi saada mahdollisuuden ansaita karkkia taskuhirviöilleen tavanomaista tiuhempaan.

Ensimmäiset kuvat uusista ominaisuuksista ovat nähtävissä ohesta.

Lähde: Pokémon GO (kotisivu)

Lisää luettavaa