Kaveria ei jätetä: Shantae: Half-Genie Hero laajenee ystävällisissä merkeissä

WayForwardin Kickstarter-joukkorahoitettu uusi Shantae-seikkailu saa lähitulevaisuudessa lisäsisältöä.

5.11.2017 21:15

Kickstarter-rahoituksen avulla vuosi sitten julkaistu Shantae: Half-Genie Hero on laajentumassa. Peliin jo aiemmin kiusoiteltu Friends to the End -lisäosa paljastui menneellä viikolla ensimmäistä kertaa kunnollisesti ja näin ollen siitä tiedetään yksityiskohta jo toinenkin.

Vakiosankari Shantaen sijaan Friiends to the Endia tähdittävät tämän kolme kaverusta Sky, Bolo ja Rottytops, jotka päätyvät seikkailemaan Shantaen mielen sisälle. Tarjolla on näin ollen sekä remiksattuja versioita Half-Genie Heron vanhemmista kentistä että yksi uusi kenttätuttavuus.

Kukin kolmesta uudesta hahmosta ovat pelaajan käytettävissä napinpainalluksella ja he tukeutuvat kaikki omiin erityistaitoihinsa. Bolo esimerkiksi hyödyntää kauas kantavaa ketjua, jolla voi sekä vahingoittaa vihollisia että kulkea lennokkaasti. Sky vuorostaan on ketterä hypyissään ja kykenee käyttämään lokkeja aseenaan, kun taas zombimainen Rottytop on vahva lähitaistelija ja voi myös heitellä päätään vihollisten niskaan.

Pääpelistä tuttu inventaario on samalla kadonnut. Sen tilalle lisäseikkailuun on tuotu uusi voimistusmisjärjestelmä, jossa timantteja keräämällä hahmot tulevat vahvemmaksi ja heikkenevät vuorostaan vahinkoa ottamalla.

WayForwardin mukaan Friends to the Endin kehitys on jo valmis ja että se käy parhaillaan enää läpi varmennusprosessia. Julkaisua se kaavailee sille siis vielä loppuvuodeksi. Kickstarter-tukijat ovat saamassa lisärin ilmaiseksi, kun muulle kansalle se on maksullinen.

Lähde: Kickstarter

Lisää luettavaa