Kaupallinen yhteistyö: Oletko käymässä Tukholmassa? Suuntaa metrotunneleihin ja osallistu Metro Exodus -haasteeseen

Koch Media ja Bizkit Havas järjestävät Tukholman metrossa Metro Exodus -pelin tiimoilta seikkailuhenkisen kilpailun, jossa voi voittaa pelin keräilyversion sekä Xbox One -konsolin.

13.2.2019 10:22

Oletko käymässä Tukholmassa tänä viikonloppuna? Suuntaa kohti metrotunneleita, sillä Koch Media ja Bizkit Havas järjestävät Tukholman metrossa Metro Exodus -pelin tiimoilta seikkailuhenkisen kilpailun, jossa voi voittaa pelin rajoitetun Spartan Collector’s Edition -version sekä Xbox One X -konsolin.

Kilpailu on käynnissä tänä viikonloppuna 15. – 17. helmikuuta ja sen lähtöpiste on Hötorget-metroasema, josta interaktiiviset ruudut johdattavat osallistujat pelin innoittamalle seikkailulle. Kuka onnistuu pakenemaan ensimmäisenä metrosta?

Älypuhelimen avustuksella osallistujien on matkattava kolmelle Tukholman metrossa sijaitsevalle rastille, ja haasteesta nopeiten suoriutunut voittaa pääpalkinnon. Kaikki voivat seurata osallistujien tuloksia ja parantaa omaa aikaansa interaktiivisen tuloslistan avulla.

Kilpailu järjestetään juhlistamaan Metro Exodus -pelin tänä perjantaina tapahtuvaa julkaisua. Metro Exodus on perjantaista lähtien saatavilla Xbox Onelle, PlayStation 4:lle ja pc:lle.

Lisää luettavaa