Kauneus on vallitseva teema seuraavissa Pokémon-seikkailuissa

Ranska päätyi toimimaan uusien Pokémon-pelien inspiraation lähteenä, kiitos kauneuskytköksiensä.

7.7.2013 13:32

3DS:n Pokémon-seikkailut X ja Y on rakennettu kasaan hyödyntämällä teemaa kauneus. Osana Pariisin Japan Expo -tapahtumaa varten kyhättyä videotervehdystään pelien ohjaaja Junichi Masuda nosti asian esiin perusteltuaan, miksi pelin tapahtumapaikkana toimiva Kalos on ottanut inspiraatiota juuri Ranskasta.

Matsudan mukaan Ranska innoitti kehittäjiä erityisesti muun muassa tavallaan suhtautua niin muotiin, ruoan estetiikkaan kuin myös sanoihin. Matsuda itse on matkannut maahan myös muutaman kerran ja kävi siellä esimerkiksi juuri Pokémon Blackin ja Whiten valmistuttua vuonna 2010. Vuonna 2011 hän palasi maahan varsinaisin tutkimusaikein.

Ranskapuheiden ohella video tarjoaa pikaisen esittelyn uudesta taskuhirviöstä nimeltä Honedge. Kyseessä on steel- ja ghost-tyypin otus, jonka sisällä asunee jonkinlainen muinainen sielu.

Pokémon X ja Y saadaan maailmanlaajuisesti kauppoihin lokakuun 12. päivä. Ottaen tosin huomioon, että kyseessä on lauantai, voi päivä mahdollisesti hieman puikkelehtia Suomessa.

Lisää luettavaa