Clock Tower -kauhusarjasta tunnetun pelisuunnittelijan Hifumi Konon uusin kauhuteos Night Cry saattaa vielä saapua pc:lle.

Polygon-sivustolle antamassaan haastattelussa Kono on kertonut, että vaikka hän valmisteleekin uutukaistaan tällä hetkellä mobiililaitteille ja Vitalle, on hänen tarkoituksena kokeilla kerätä rahaa pc-julkaisua varten myöhemmin Kickstarterin avulla. Parhaillaan Kono kehittää peliä omilla penneillään sekä kaverien lainarahoilla, joista muodostuneen rajoitetun budjetin takia kehittäjä päätti yhdessä Nude Maker -studionsa kanssa keskittyä ensin kannettaviin pelilaitteisiin.

Pc Konoa kiinnostaa erityisesti kauhupelifanien esittämien toiveiden johdosta. Hän kuitenkin myös myöntää, että hän on alusta asti halunnut tuoda pelin pelattavaksi isoille ruuduille.

Polygonin haastattelun myötä Night Crysta on saatu samalla myös julki ensimmäiset varhaiset kuvakaappaukset. Niissä keskiössä nähdään yksi pelin useista pelattavista hahmoista, joka tutkii kuvissa mysteeristen tapahtumien keskelle ajautunutta luksusristeilijää. Vilauksena kuvissa näkyy myös Night Cryn pahiksena toimiva saksia käyttävä vaanija, jota täytyy vältellä pelissä tämän tästä.

Kokonaisuudessaan Polygonin haastattelun Konon kanssa kaikkien julkaistujen kuvien kera voi lukaista tästä.

Vielä tovi sitten Night Cry tunnettiin työnimellä Project Scissors. Konoa avittavat pelin kehityksessä muun muassa vanha Silent Hill -hirviösuunnittelija Masahiro Ito sekä Ju-on-kauhuelokuvien ohjaaja Takashi Shimizu.

 

Lisää luettavaa