Kauhuseikkailu The Park vie huvin pois huvipuistoista loppukuusta

The Secret World -kehittäjä Funcomin kokeellinen kauhupeli The Park on saanut julkaisupäivän.

14.10.2015 22:17

Norjalaiskehittäjä Funcom valmistautuu julkaisemaan ensimmäisen yksinpelinsä vuosiin 27. lokakuuta. Kyseessä oleva tuotoshan on Windows-koneille luotu kauhuseikkailu The Park, jossa lapsensa hukannut äiti joutuu etsimään jälkeläistään synkässä huvipuistossa.

Tapahtumiltaan The Park on sijoitettu osaksi Funcomin massiivimoninpeli The Secret Worldin universumia, mutta varsinaista toiminnallista kokemusta siitä ei kuitenkaan kannata odottaa. Sen sijaan peli on hyvin paljon tunnelmalliseen tarinaansa nojaava kokemus, joka on tarkoitettu rauhassa nautiskeltavaksi.

The Park keskittyy täysin kauhun psykologiseen puoleen ja hitaaseen jännityksen ja epämiellyttävän tunteen rakentamiseen tarinankerronnan ja tutkiskelun voimin. Tarina kestää noin tunnista kahteen. Olemme yrittäneet kertoa samalla sekä pelottavan että myös syvästi tunteellisen tarinan, joka tarjoaa pelaajille hieman erilaisemman halloween-kokemuksen kuin mitä he saattavatkaan odottaa, The Parkin luova vetäjä Joel Bylos selittää. 

Viimeksi Funcomilta saatiin yksinpeluuseen nojaava peli vuonna 2006, kun se julkaisi kehutun Dreamfall: The Longest Journey -seikkailupelinsä. Tuoreempi norjalaisstudio Red Thread Games on vastannut kyseiselle pelille jatkoa tarjoavan Dreamfall Chaptersin kehityksestä.

Lähde: Funcom

Lisää luettavaa