Kauhupeli Darkwoodin kehittäjät laittoivat luomuksensa Pirate Bayhin – ”pyydän, älkää ostako sitä latausavaimien jälleenmyyntisivuilta”

Kauhupeli Darkwood on ladattu virallisesti kehittäjien toimesta saataville Pirate Bayhin varsinkin vastalauseenaa latausavaimien jälleenmyynnille.

26.8.2017 12:15

Kolmesta puolalaisesta noviisikehittäjästä koostuva Acid Wizard Studio on ladannut vapaaehtoisesti debyyttipelinsä Darkwoodin saataville torrent-sivusto Pirate Bayhin. Tempauksellaan kehittäjät ovat ensisijaisesti halunneet tuoda pelinsä kätevästi vähävaraisempien pelaajien ulottuville ilman, että nämä ajautuisivat käyttämään pelien latausavaimia jälleenmyyviä sivustoja.

 – Tässä ei ole mitään koiraa haudattuna. Ei lisättyjä merirosvohattuja hahmoille tai mitään sellaista. Meillä on vain yksi pyyntö: mikäli pidät Darkwoodista ja haluat meidän jatkavan pelien kehittämistä, harkitse ostavasi se tulevaisuudessa ehkäpä alennuksesta Steamin, GOGin tai Humble Storen kautta. Mutta pyydän, älkää ostako sitä latausavaimien jälleenmyyntisivuilta. Muuten ruokitte vain syöpää, joka syö tätä alaa, Acid Wizard selitti toimintaansa.

Studiossa kerrotaan, että he kyllästyneet saamiinsa huijausviesteihin, joiden voimin heiltä on yritetty kalastella ilmaisia Darkwoodin latausavaimia jälleenmyyntitarkoituksia varten. Acid Wizardilla myös koetaan, että sille on nyt mahdotonta lahjoittaa latausavaimia pelaajille, sillä ne voivat päätyä helposti jälleenmyyjien käsiin.

Ennen valmistumistaan Darkwood ehti olla työn alla nelisen vuotta. Projektia kaavailtiin aluksi valmiiksi kuukaudessa, mutta tiimin kokemattomuus pelinkehityksestä, taloussyyt ja pelin mittakaavan kasvu johtivat lopulta pitkittyneeseen kehitysaikaan. Tällä viikolla kehittäjät kertoivat, että Darkwoodin myynnit ovat ylittänyt reilulla kädellä heidän odotuksensa.

Kokonaisuudessaan Acid Wizard Studion tarinan aina Pirate Bay -tempausta myöten löytää Imgur-sivustolta.

Lähde: Steam

Lisää luettavaa