Kauhupeli Chernobylite esittäytyy viimein laajemmin – näin selviydytään jälleen Tšernobylissa

Get Evenin tehneen The Farm 51:n uutta Chernobylite-peliä on esitelty tarkemmin.

10.2.2019 21:36

Puolalaiskehittäjä The Farm 51:n noin vuosi sitten kiusoittelemasta Chernobylite-kauhupelistä tiedetään vihdoin enemmän. Pelille omistettiin kuluneella viikolla niin kunnollisempi julkistustraileri kuin Steam-kauppasivukin, jotka antavat ensimmäisiä konkreettisempia yksityiskohtia tulevasta.

Kauhua Chernobylite lähestyy luottamalla vapaaluontoiseen pelimaailman tutkimiseen. Miljöö perustuu The Farm 51:n tekemiin oikeasta Tšernobylista napattuihin 3D-skannauksiin ja asuttaa sen niin yliluonnollisilla että maanläheisimmillä uhilla. Matkalla vastaan voi tulla säteilyvaarojen ja varustepulan lisäksi esimerkiksi muita tutkiskelijoita, jotka ovat avoimia yhteistyölle, mutta eivät pysy koskaan sataprosenttisen luotettavina.

Tarinaltaan Chernobylite seuraa kadonnutta rakastaan etsivää Tšernobylissa työskennellyttä fyysikkoa, joka ajautuu samalla selvittämään onnettomuusalueen suuria mysteerejä. Tarinankerronnasta luvataan epälineaarista, kun taas toiminnan pitäisi olla haastavaa ja tukeutuvainen pelin uniikiksi kutsuttuihin rakentelumekaniikkoihin.

The Farm 51 tavoittelee Chernobylitea tällä hetkelle ainakin pc:lle syksyksi. Myös konsoliversioiden kerrotaan olevan kuitenkin työn alla.

Lähde: The Farm 51Steam

Lisää luettavaa