Bandai Namco ja japanilaiskehittäjä Dimps ovat paljastaneet uuden yllättävän Dragon Ball -pelin.

Ensi vuodelle luvattu Dragon Ball: The Breakers ottaa kokonaan uuden näkökulman ikoniseen animetoimintaan, sillä pääsääntöisesti siinä ei pelata älyttömän vahvalla lihaskimppusoturilla. Kyseessä on nimittäin kahdeksan pelaajan verkkomoninpeli, jossa seitsemän pelaajaa yrittää selvitä tavallisena kaduntallaajana kahdeksannen pelaajan ohjastaman superpahiksen hyökkäykseltä.

Innoitusta on selvästi haettu siis muun muassa Dead by Daylightin kaltaisista kauhumoninpeleistä.

Selviytyminen tapahtuu niin piilottelun kautta kuin myös hyödyntämällä erilaisia ajoneuvoja ja hyötyesineitä, joita pelimaailmasta on löydettävä. Voittaakseen siviilien on löydettävä itselleen pelialueelta aikakone, joka vie nämä pois harmin tieltä.

Ainakin alkuun pelattaviksi superpahiksiksi The Breakersiin ovat valikoituneet Buu, Frieza ja Cell, joista jälkimmäistä käytetäänkin jo hyödyksi pelin julkistustrailerilla. Pelikuva antaa ymmärtää, että pahispelaajalla on hyödynnettävissään useampiakin eri pahismuotoja, jotka ovat käytettävissä selviytyjien jäädessä nalkkiin.

Työn alla Dragon Ball: The Breakers on PlayStation 4.lle, Xbox Onelle, Switchille ja pc:lle. Pelistä on määrä järjestää suljettu betatesti vielä lähitulevaisuudessa.

Lähde: Dragon Ball: The Breakers (kotisivu)

Lisää luettavaa