Kauhuklassikko Resident Evil laittoi ennätyksiä sileäksi HD-versiollaan

Resident Evil HD Remaster on vastaanotettu mainiosti lännessä. Yksikään aiempi Capcomin latauspeli ei ole nimittäin käynyt kaupaksi yhtä nopeasti.

9.2.2015 20:55

Tammikuussa julkaistu Resident Evil HD Remaster on osoittautunut jo menestyksekkääksi tuotteeksi Capcomille. Japanilaisyhtiön mukaan peliä on myyty Euroopassa ja Amerikassa nyt nopeammin kuin yhtäkään aiempaa sen julkaisemaa latauspeliä koskaan.

Varsinkin PlayStation Storesta peli näyttää kiinnostaneen pelaajia. Yksikään aikaisempi latauspeli PlayStation Storessa ei ole Capcomin mukaan nimittäin myynyt yhtä paljon kopioita julkaisupäivänään kuin Resident Evil HD Remaster.

PlayStation 4:n ja PlayStation 3:n ohella peli on ollut saatavilla myös Xbox Onelle, Xbox 360:lle ja pc:lle.

Varsinaisista Resident Evil HD Remasterin tarkoista myyntiluvuista ei ole vielä tietoa. Maanantaina Capcom julkaisi faneja varten kuitenkin oheisen videon, jossa HD-version tuottaja Yoshiaki Hirabayashi kiittää pelaajia hurjasta vastaanotosta.

Seuraava uusi Resident Evil -julkaisu on kuluvan kuun lopulla siintävä Resident Evil: Revelations 2. Peli tullaan julkaisemaan ensin viiteen episodiin jaettuna, minkä jälkeen se on tarkoitus tuoda saatavilla myös yhtenä kokonaisena seikkailupakettina.

Lisää luettavaa