90-luvun Full Motion Video -pelien kyseenalaiseen aateliin kuuluva Night Trap on uskomatonta kyllä saatavilla pian nykylaitteille. Pelin 25-vuotista taivalta juhlistava juhlaversio on vahvistettu julkaistavaksi PlayStation 4:lle ja pc:lle 15. elokuuta.

PlayStation 4:lle pelistä tuodaan 11. elokuuta myyntiin lisäksi fyysinen versio Limited Run Gamesin toimesta. Xbox One saa sekin version pelistä, mutta näillä näkymin myöhempänä ajankohtana.

Night Trap: 25th Anniversary Edition ei ole vain pelkkä remasteroitu versio alunperin Segan Mega-CD:llä nähdystä ”klassikosta”. Mukaan siihen on luvattu poistettuja kohtauksia, kurkistuksia kulissien taakse sekä pelattava versio Night Trapin luomiseen johtaneesta Scene of the Crime -prototyypistä.

Pelillisesti Night Trap on remasteroidussakin kuosissa toki sama vanha pelikokemus, jossa pelaaja yrittää valvontakameroilla ja ansoilla pelastaa pulaan joutuneita teinejä. Pakettina Night Trap: 25th Anniversary Edition toimiikin todennäköisesti enemmän vilkaisuna 90-luvun FMV-buumiin kuin korkealuokkaisena viihteenä.

Lisää luettavaa