Kauhua, mätkintää ja demoneita tarjolla Humble Capcom Bundlessa – venyvällä hintalapulla tietenkin

Humble Bundlea eivät työvoimaleikkaukset hidasta, sillä myyntiin on tuotu jälleen yksi uusi pc-pelipaketti kahdeksi viikoksi. Tällä kertaa tarjolla on erinäisiä Capcomin pelejä.

13.10.2015 22:33

Humble Bundle saattoi joutua hiljattain työvoimaleikkausten kohteeksi, mutta se ei ole estänyt yhtiötä jatkamasta uusien pc-pelipakettien kiivasta myyntiä. Nyt viimeisimpänä Humble Bundlen kotisivut on ottanut haltuunsa kahdeksi viikoksi Humble Capcom Bundle, joka päästä niin räiskimään, sivaltelemaan kuin myös mätkimään maineikkaiden pelisarjojen siivellä.

Pelejä Humble Capcom Bundlesta on mahdollista saada kolmessa aallossa. Maksamalla paketista vähintään dollarin saa siitä mukaansa niin uusimman StriderinLost Planet 3:n, Bionic Commando: Rearmedin kuin myös Resident Evil: Revelations 2:n ensimmäisen episodin sekä Humble Store -kupongin pelin muita episodeja varten. Päihittämällä paketista maksetun keskiarvosumman mahdutetaan mukaan lisäksi myös Resident Evil Revelations, DmC: Devil May Cry, Resident Evil 5 sekä muutama muukin peli, jonka Humble Bundle paljastaa vasta myöhemmin.

15 dollarilla paketista on mahdollista löytää myös Ultra Street Fighter IV:n ja Resident Evil 5: Untold Storiesin.

Pääasiallisesti Humble Capcom Bundlella on mahdollista tukea sekä Capcomia, Humble Bundlea itseään että myös hyväntekeväisyysjärjestöjä DirectReliefia ja GamesAidia. Valikoivimmille asiakkaile Humble Bundle tarjoaa jatkossa kuitenkin mahdollisuuden lisätä tuettavien hyväntekeväisyysjärjestöjen joukkoon nyt myös yhden ylimääräisen järjestön tuhansien eri organisaatioiden valikoimasta.

Lähde: Humble Bundle

Lisää luettavaa