Kauhu kohtaa sokeuden BioShock-veteraanien uutuuspelissä

BioShock-veteraanien uusi uutuuspeli Perception luo kauhua sokeuden avulla. Peli tarvitsisi vain vielä rahoituksen.

26.5.2015 16:31

Jälleen yksi joukkio entisiä Irrational Gamesin veteraaneja on lähtenyt hakemaan joukkorahoitusta Kickstarterin kautta. Tällä kertaa rahan perässä on tuore The Deep End Games -studio, joka tarvitsisi 150 000 dollaria voidakseen luoda kauhupelin nimeltä Perception.

Perceptionin on määrä olla jälleen yksi enemmän pakenemiseen kuin toimintaan nojaava kauhukokemus. Peliä pelataan ensimmäisen persoonan kuvakulmasta, mutta se ei tarkota, että seikkailun pitäisi olla erityisen tutun tuntuinen. Perceptionin päähenkilö Cassie on nimittäin sokea ja näin ollen kaikki pelaajien näkemät asiat perustuvat siihen, mitä ääniä hahmo kuuleekaan ympärillään.

Seikkailu Perceptionissa keskittyy mystiseen kartanoon, josta pitäisi löytyä vastaus Cassien erikoisille unille. Ikävä kyllä Cassie ei ole kartanossa yksin, vaan hänen päästämiensä äänien perusteella nuorta naista jahtaa myös mystinen olio, jonka läheisyyttä olisi suositeltavaa välttää.

Pc:lle työstetyn Perceptionin kehitystä johtaa muuan Bill Gardner, joka ehti työskennellä Irrational Gamesilla 12 vuotta ennen The Deep End Gamesin muodostusta. Kokemuksia häneltä löytyykin niin sekä BioShock-sarjan peleistä kuin myös SWAT 4:stä.

Lisätietoja projektista voi katsastaa sen Kickstarter-sivuilta.

Lähde: Eurogamer

Lisää luettavaa