Kauan ja hartaasti odotetun Metroid Prime 4:n kehittäjät osoittavat elonmerkkejä

Retro Studios päivitti Twitter-tiliään uudella Metroid-kuvalla.

22.2.2022 14:30

Vuosia hiljaiseloa viettänyt Retro Studios näyttäisi olevan herättelemässä eloon sosiaalisen median kanaviaan. Pitkään ja hartaasti odotettua Metroid Prime 4:ää kehittävä teksasilaisstudio on nimittäin päivittänyt Twitter-tililleen uuden taidekuvan, joka on vieläpä Metroid-teemainen.

Uudessa kuvassa nähdään sarjan sankarittaren Samus Aranin siluetti utuisen sinisessä ympäristössä, mikä ei vielä sen suuremmin anna viitteitä tulevasta pelistä. Kyseessä on kuitenkin ensimmäinen kerta, kun Metroid Prime 4 -kehittäjä on julkaissut mitään sarjan tiimoilta jokusia työpaikkailmoituksia lukuun ottamatta. Tämä on herättänyt spekulaatiot ja toiveet, että Retro Studios ja Nintendo olisivat viimein valmistelemassa pelin astumista parrasvaloihin.

GameCubella alkaneet ja Samuksen silmistä kuvatut 3D-seikkailut saivat viimeisimmän täysiverisen osansa Wiillä vuonna 2007 Metroid Prime 3: Corruptionin muodossa. Sarjaa ei siis sovi sekoittaa kaksiulotteiseen sarjaan, jonka viides osa Metroid Dread julkaistiin viime vuoden lopulla.

Virallista vahvistusta Metroid Prime 4:lle saatiin odottaa aina vuoteen 2017, jolloin sitä kehitti virallisesti nimeämätön kehittäjästudio. Nintendo ei kuitenkaan ollut tyytyväinen tiimin kädenjälkeen, joten projektin kehitys aloitettiin kokonaan alusta vuonna 2019  alkuperäisen trilogian kehittäneen Retro Studiosin toimesta.

Kauan ja hartaasti odotetun Metroid Prime 4:n kehittäjät osoittavat elonmerkkejä Lähde: Retro Studios

Lisää luettavaa