Katso ensimmäinen pelikuvavideo suomalaisesta Oceanhorn 2:sta – Zelda-vaikutteet taas enemmän kuin selvät

Oceanhorn 2:sta on julkaistu nyt ensimmäinen pelikuvavideo. Ja jep, se näyttää edelleen kovin zeldamaiselta.

19.5.2017 13:28

Suomalainen pelitalo Cornfox & Bros. on julkaissut ensimmäisen pelikuvavideon Oceanhorn 2: Knights of the Lost Realmista. Ensimmäisen Oceanhorn-pelin tapaan myös jatko-osa on hyvin paljon The Legend of Zelda -sarjalta vaikutteita ottanut seikkailu, mitä nyt tällä kertaa se nojaa aina vain vahvemmin kolmiulotteisuuteen.

Videolla uusi kunnianhimoisempi tyyli tuodaan hyvin esiin sen esitellessä jo niin pelimaauilman tutkiskelua kuin varsinaista toimintaakin. Muutamai erilaisia ympäristöjäkin päästään siinä samalla näkemään.

Corfoxin mukaan pelikuva on kaapattu iPhone 7 Plus -kännykkää hyödyntäen. Varmuudella ei vielä tiedetä, onko peliä millä tavoin kaavailtu myös muille alustoille. Pian jo neljä vuotta vanha ensimmäinen osa debytoi alunperin iOS:llä, minkä jälkeen se on käännetty myös Androidille, pc:lle ja konsoleille. Viimeisimpänä se on löytänyt tiensä PlayStation Vitalle.

Kehitteillä Oceanhorn 2 on ollut Unreal Engine 4 -pelimoottorilla. Ruutukaappauksia voi selata läpi uutiskuvan alta löytyvästä galleriasta.

Lähde: Cornfox & Bros.

Lisää luettavaa