Katastrofijulkaisu The Day Beforen taru päättyy – palvelimet suljetaan vain puolitoista kuukautta julkaisun jälkeen

The Day Before siirtyy ajasta iäisyyteen.

22.12.2023 17:15

Täydelliseen katastrofiin tässä kuussa ajautuneen The Day Beforen palvelimet suljetaan.

Fntastic-studion kehittämä The Day Before ilmestyi parisen viikkoa sitten useiden viivästysten jälkeen. Steamin toivelistojen kärkeen kehityksensä aikana noussut The Day Before floppasi kuitenkin katastrofaalisesti. Pelin sisältö oli kaukana kehittäjien antamista lupauksista ja julkaisusotku johti hämmentävästi koko kehitysstudion sulkemiseen ja pelin vetämiseen myynnistä vain päiviä julkaisun jälkeen.

Nyt myös The Day Beforen palvelinten on kerrottu sulkeutuvan. Pelin sosiaalisen median kanavissa julkaistun viestin mukaan palvelimet joudutaan sulkemaan, koska The Day Beforella ei ole kehitystiimiä jatkamaan työtä pelin parissa. The Day Beforen palvelimet jatkavat toimintaansa vielä kuukauden päivät, minkä jälkeen pelaaminen ei ole enää mahdollista.

Pelin sulkemisen myötä kaikkien The Day Beforen ostaneiden pelaajien kerrotaan saavan rahansa takaisin. Tähän saakka ostajien on pitänyt hakea hyvitystä itse, mutta Steamin kerrotaan aloittavan hyvitysten jakamisen proaktiivisesti kaikille käyttäjille.

Lähde: The Day Before

Lisää luettavaa