Käsittämättömästi viivästyneelle nettimäiskeelle uusi julkaisupäivä

Anarchy Reignsin uusi julkaisupäivä Euroopassa on viimein vahvistettu. Peli saadaan vanhalle mantereelle myyntiin myös alennettuun hintaan.

20.10.2012 10:07

Platinum Gamesin uutukaispeli Anarchy Reigns on saanut vihdoin ja viimein uuden julkaisupäivän lännessä. Peli nähdään Euroopassa 11. tammikuuta ja se saapuu sekä Xbox 360:lle että PlayStation 3:lle 30 euron hintalapulla varustettuna.

Anarchy Reignsin uskottiin vielä tovi sitten saapuvan lähes samanaikaisesti maailman joka kolkkaan heinäkuussa. Julkaisija Sega lykkäsi kuitenkin pelin saapumista länteen viime hetkellä täysin yllättäen, vaikka peli oli ollut jo tovin aikaa valmis aina lokalisaatioita myöten.

Japanissa Max Anarchy -nimellä kulkeva teos nähtiin kaupoissa suunnitellusti. Jopa kyseistä versiota on ollut mahdollista pelata täysin englanninkielellä.

Pelillisesti Anarchy Reigns on vahvasti nettipelipuoleen panostava kolmannen persoonan toimintapeli. Kuitenkin myös yksinpelikampanja on ujutettu peliin mukaan.

Parhaillaan Platinum Gamesilla on tiedettävästi kehitteillä jo ainakin kolme uutta peliä. Nämä ovat Metal Gear Rising: Revengeance, Bayonetta 2 sekä The Wonderful 101.

Linkki pelin traileriin

Lähde: Platinum Games

Lisää luettavaa