Kasapäin kuumia Grand Theft Auto 6 -huhuja – Palaako GTA6 Vice Cityyn?

Verkkoon on kantautunut kasapäin GTA6-huhuja. Vaikka spekulointi on hauskaa, näihin kannattaa suhtautua varauksella.

6.3.2018 13:22

Rockstar valmistautuu Red Dead Redemption 2:n lokakuiseen julkaisuun, mutta huhut käyvät jo kuumana Grand Theft Auto 6:n ympärillä.

Tuoreimmat raportit ovat peräisin The Know’lta, joka paljasti muun muassa Dark Souls III:sta oikeaan osuneita vuotoja ennen pelin julkistusta. Lähteellä on silti varsin epätasainen maine huhujen ja vuotojen suhteen, joten seuraaviin väittämiin kannattaa suhtautua erittäin suurella varauksella.

Kanavan sisäpiirilähteen mukaan seuraavan Grand Theft Auto -pääsarjan maisemakattauksena tulisi olemaan Vice City, joka on tunnetusti Rockstarin versio Miamista ja Pohjois-Floridasta. Raportin mukaan peli sijoittuisi osittain myös Etelä-Amerikkaan. Mahdollisesta ajanjaksosta ei kuitenkaan ole mainintoja.

Samainen lähde myös väittää, että pelissä päästäisiin ensimmäistä kertaa sarjan historiassa naispuolisen päähahmon ohjaksiin. Raportti ei kuitenkaan tarkentanut, nähtäisiinkö GTA6:ssa edellispelin tapaan useampia pelattavia päähahmoja.

Mitä ilmeisimmin Grand Theft Auto 6 kulkisi Rockstarin sisällä työnimellä Project Americas, ja olisi vielä 3-4 vuoden päässä valmistumisesta. Näillä tiedoilla peliä olisi siis realistista odottaa aikaisintaan vuosien 2021 tai 2022 tienoilla.

Rockstar ei luonnollisestikaan ole kommentoinut kyseisiä huhuja sanallakaan, eikä virallisia yksityiskohtia kannata odottaa vielä reiluun toviin.

Lähde: The Know / VG247

Lisää luettavaa