Karttoja, pelitiloja, hahmoja ja muuta – tätä kaikkea irtoaa Star Wars Battlefrontin kausikortilla

Star Wars Battlefront julkaistaan ensi viikolla, joten Electronic Arts on nähnyt parhaaksi tarkentaa pelin kausikorttia koskevia tietoja.

15.11.2015 05:45

Electronic Arts on tarjonnut tarkemman silmäyksen Star Wars Battlefrontin kausikortin sisältöön.

Jo aiemmin tiedossa on ollut, että kausikortille kertyy hintaa 50 euroa ja että se takaa pääsyn neljään Battlefrontiin julkaistavaan laajennusosaan. Nyt tiedossa on, että paketit lisäävät peliin yhteensä niin neljä uutta sankari- ja pahishahmoa ohjattavaksi, 16 uutta karttaa pelattavaksi, neljä uutta pelitilaa ihmeteltäväksi ja noin 20 uutta varustetta käytettäväksi. Varusteiksi EA luokittelee asiat, kuten aseet ja ajoneuvot.

Kausikortin omistamalla Battlefrontiin julkaistavaan lisäsisältöön on myös mahdollista päästä käsiksi kaksi viikkoa muuta maailmaa aikaisemmin. Ensimmäinen Battlefrontin maksullinen laajennus julkaistaan ensi vuoden alussa.

Kauppoihin itse Star Wars Battlefront -pääpeli saadaan Euroopassa tulevana torstaina 19. marraskuuta, jolloin peli tarjoaa pelattavaksi 12 moninpelikarttaa. Peli julkaistaan niin Xbox Onelle, PlayStation 4:lle kuin pc:llekin. Xbox Onella EA Access -jäsenet ovat voineet jo tästä viikosta alkaen testailla peliä ennakkoon.

Ilmaista lisäsisältöä Battlefrontiin on vastaavasti odotettavissa 8. joulukuuta, jolloin EA tuo kaikkien saataville tuoreen Battle of Jakku -kartan. Battlefrontin ennakkotilaajille EA lupaa pääsyä uuteen karttaan viikkoa muita aikaisemmin.

Lähde: EA Star Wars

Lisää luettavaa