Karttapäivityksiä ja loottirekkoja – PlayerUnknown’s Battlegrounds suuntaa kohti uutta sotakautta

Kahdeksannella sisältökaudella Sanhok saa luvan uusiutua.

14.7.2020 15:08

PlayerUnknow’s Battlegroundsissa valmistaudutaan taas seuraavaan isompaan sisällölliseen askeleeseen. Pelin kahdeksas kausi käynnistyy pc:llä 22. heinäkuuta ja konsoleilla 30. heinäkuuta, mikä tarkoittaa ennen kaikkea paluuta Sanhokin kosteisiin viidakko-olosuhteisiin.

Parin aiemman kauden tavoin myös PUBG:n kahdeksas kausi uusii yhden pelin vanhoista kartoista. Tällä kertaa käsittelyyn otettu Sanhok on ennen kaikkea haluttu tehdä aiempaa näyttävämmäksi paikaksi, mutta yhtälailla sen tekniseen raskauteen ja pelaamistasapainoon on kiinnitetty huomiota. Oheisilla kuvilla voikin jo ennakkoon silmäillä, millaisia muutoksia karttaan onkaan tarkalleen saatu.

Oman pelillisen muutoksensa taistelukenttiin tuo vielä Loot Truck -niminen järjestelmä. Se tarkoittaa, että jokaisen ottelun alussa pelimaailmaa alkaa kiertää neljä kappaletta erilaisilla herkuilla kyllästettyjä rekkoja, joiden tuhoaminen tarjoaa mahdollisuuden aina vain parempien varusteiden saamiseen. Luonnollisesti rekkojen kimppuun hyökkäämisessä on omat vaaransa, sillä ne ovat raskaasti panssaroituja, eikä niiden kimppuun käyminen jää varmasti muiltakaan pelaajilta huomaamatta.

Pc:n testipalvelimille kasikauden sisältöä voidaan odotella heinäkuun 15. päivä alkaen.

Lähde: Steam

Lisää luettavaa